torstai 17. huhtikuuta 2014

Ajan kanssa kilpaa

Häpeällisen pitkä aika on taas kulunut viimeisestä päivityksestä. Syynä tähän hiljaisuuteen ovat hurjaa vauhtia laukkaavat päivät ja se tosiasia, että häitämme juhlitaan jo kuukauden päästä!

Mitkä sitten ovat tuntemukset neitiyden viimeisinä viikkoina? Tuntuu, että vuosi on vilahtanut hetkessä. Toisinaan jännittää aivan hirmuisesti. Välillä mietin, onko tässä kaikessa järjestelyssä mitään järkeä. Onneksi myös useasti koen onnistumista, helpotusta ja innostusta siitä, että asiat menevät juuri oikeaan suuntaan, ja häistä tulee aivan ihanat. Usein toivon, että päivä koittaisi jo.

Tekemistä riittää, mutta onneksi paljon on myös saatu hoidettua. Iso osa vapaa-ajasta kuluu kyllä tällä hetkellä jossain muodossa häiden parissa, sillä uskomattoman paljon pientä hankittavaa, selvitettävää ja hoidettavaa on jäänyt viime viikkoihin.

Kukkamaljakkoina käytettävien kymmenien lasipurkkien etikettien poisto ja juuttinarulla nyörittäminen ovat olleet mukavaa askaretta, kun töiden jälkeen ei jaksa enää rasittaa aivojaan, mutta kädet vielä toimivat. Sulhanenkin pääsi hääaskartelujen makuun hinkatessaan hiki otsalla tarroja irti juomatarjoilussa käytettävistä lasipulloista.


Tuikitärkeitä ostoksia olen tehnyt useammassa lompakkoystävällisessä kohteessa. Lasten leikkihuoneen pöytäliinan ja pari valkoista myrskylyhtyä shoppailin Hong Kongista, joka muuten myy kaikkia kynttilälyhtyjä 50% alennuksella. Tigerista mukaan tarttui puinen muistilappulaatikko vieraskirjaa varten; vieraat voivat kirjoittaa tervehdyksensä siis lapulle ja sujauttaa sen meille pullopostina Kaason koristelemaan lasipulloon.


Clas Ohlsonilta löysin vihdoin myös varsin passelit, paristokäyttöiset ja huomaamattoman vaaleat pallovalot, jotka voimme ripustaa kattoparruihin tunnelmavaloa luomaan.


Kaiken tilpehöörin haalimisen lisäksi viikkoihin on mahtunut paljon myös isompia asioita, kuten upeiden polttarieni juhlintaa (kiitos vielä kerran!), hääkukkien varausta, juhlapaikan nurkkien tutkimista, pöytäjärjestyksen suunnittelua, asusteiden hankintaa, Sulhasen rippikoulua ja cateringin kanssa palaveeraamista. Kaason kanssa olemme viettäneet nyt pari viikonloppua näiden asioiden tiimoilta, ja lisäksi puhelimet käyvät kuumina päivittäin. Tästä ja kaikesta muusta toivottavasti lisää seuraavissa postauksissa!

Ai niin, ja kaikki vieraamme ovat myös kunniakkaasti huolehtineet ilmoittautumisestaan! Kutsutuista vain muutama jää tulematta (hekin hyvistä syistä), ja heidän poissaoloonsa osasimmekin jo varautua. Vastaavasti listalle on tullut kolme uutta nimeä, kun mukaan on ilmoittautunut myös kutsulistalta puuttuneita aveceja. Tupa on siis täynnä, ja erityisen mahtavaa on se fiilis, että tunnemme kaikkien olevan oikeasti innolla tulossa juhliimme!

2 kommenttia:

  1. Ihania hankintoja. :) voi, teillä on häät jo ihan kulman takana. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) sanopa muuta, ihan päätä huimaa kun aika kuluu niin nopeasti!

      Poista