maanantai 24. maaliskuuta 2014

Ruotsalaisromanttista insinööritaitoa

To do -listaa päivittäessäni tajusin, etten ole esitellyt hääautoamme, vaikka se oli yksi ensimmäisiä päivänselviä asioita häissämme. Tämä puute pitää toki hetimmiten korjata. Perhepiiristä kun löytyy sellainen kaunotar, ettei vieraita autoja ole tarvinnut katsella!

Tämä upea 50-vuotias klassikko sopii mielestäni hääautoksi täydellisesti, ja etenkin meidän maalaisromanttiseen teemaamme. Saanen esitellä hurmaavan vanhan rouvan, joka kuljettaa meidät kirkosta hääpaikalle:


Vaikka ladylla onkin jo hieman ikää, ei voinnissa ole moittimisen sijaa, vaan pääsemme kyllä varmasti ongelmitta ajoissa perille. Mutta koska itse kukin haluaa olla hääpäivänään parhaimmillaan, on rouvakin tällä hetkellä pienellä morsiuskuntoremontilla hiomassa ulkomuotoaan viimeisen päälle. Kulkupelin juhlapukua ei ole vielä valittu, mutta väri pysyy toki morsiamenvalkoisena. Ihaninta olisi koristella auto luonnonkukilla, mutta miten se olisi paras toteuttaa?

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, olen kyllä itsekin innoissani! Tämän kanssa meistä voisi saada myös kivoja kuvia maalaismaisemissa. :)

   Poista
 2. Hei, upea auto! Meillä on myös hakusessa täydellinen häämenopeli ja tämä valkoinen kaunotar olisi sitä todella! Saattaa kuulostaa hullulta, mutta haluaisin tiedustella olisiko auton omistaja halukas vuokraamaan autoa hääkäyttöön? Häitämme juhlitaan elokuussa Salossa.

  En valitettavasti löytänyt sähköpostiosoitettasi, joten jouduin ottamaan yhteyttä näin kommentilla. Voit vastata minulle osoitteeseen annika.hihnala(at)kotinet.com

  Terv. Annika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Annika! Omasta mielestänikin auto on kyllä täydellinen. :) Voin tiedustella vuokramahdollisuutta, kunhan omistaja palaa matkoilta!

   Poista