sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Jotain maalaisromanttista

 
Häiden tyylin suhteen jaoimme Kaason kanssa heti samat ajatukset. Meillä on molemmilla mielessämme niin samanlaiset mielikuvat, että välillä en enää lopulta erota onko joku ajatus ollut alunperin hänen vai minun päästäni, vai ajattelimmeko samaa asiaa samaan aikaan. Kaaso kuitenkin on kiistatta minua parempi toteuttamaan ideat myös käytännössä! Olemme siis erittäin hyvä tiimi ja uskon, että juhlan yksityiskohdat tulevat olemaan prikulleen täydellisen kauniita - ainakin meidän mielestämme.

Maalaisromantiikkaa sen siis olla pitää - samaan aikaan herkkää ja rouheaa tunnelmaa. Aineksina luonnonmateriaaleja ja pitsiä, vanhan ajan patinaa ja vaaleita värejä. Tyyli, joka näkyy myös niin Kaason kuin Morsiamen sisustusmaussa. Koska juhlat järjestetään merenrannalla, saa myös merellisyys näkyä koristelussa ja ideoissa lisämausteena.
 

Saatamme molemmat Kaason kanssa heittäytyä vähän höveleiksi, jos vastaan tulee jotain vastustamattoman ihanaa sisustustavaraa. Siksipä voikin olla, että teeman kanssa meillä lähtee vielä jossain vaiheessa hiukan lapasesta. Tähän mennessä olemme pysyneet vielä kohtuudessa ja vain tarpeellisissa ostoksissa. Kaaso on maltillisesti hankkinut 10 metriä kuvassa näkyvää ihanaa, luonnonvalkoista pitsinauhaa, jota tullaan käyttämään koristeena monessa. Itse ostin Ikeasta 20 kappaletta korkillista lasipulloa, joissa tarjoilemme juotavaa ruokailun aikana. Vakuutin itselleni sekä Sulhaselle, että suvustamme löytyy useampi mehunkeittäjä tai simanpullottaja, joka ilahtuu varmasti häiden jälkeen muutamasta kätevästä lasipullosta. Lisäksi olimme molemmat toisistamme tietämättä ostaneet paria eri paksuista juuttinarua (saa muun muassa Hong Kongista halvalla), mutta ei hätää, sillä sitähän tulemme kietomaan näillä näkymin lähes kaiken ympärille. Tästä se teema alkaa rakentua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti