keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Hääasioita Kaason näkökulmasta

Pitkästä aikaa tämäkin Kaaso on ehtinyt mukaan hääjärjestelyihin!

Kuten Morsian jo kirjoittikin, olin viime viikonloppuna tehtailemassa kutsukortteja tyylillä leikkaa-liimaa-siirry seuraavaan. Eikä Morsian ollut ainoa, joka ihasteli lähes valmiiden korttien ulkoasua, vaan kyllä me yhdessä huokailtiin korttien kauneudelle. Että osataan mekin jotain askarrella!

Päätimme myös pukea Morsiamen upeaan morsiuspukuunsa, jotta oppisin nyörittämisen salat. Tällä kertaa onnistuin puvun kiristämisessä hyvin, eikä puvun vielä tällä hetkellä liian lyhyt takakappalekaan näyttänyt tarvitsevan paljon lisäpituutta. Ensimmäisellä harjoituskerralla kaikki ei mennytkään ihan nappiin, vaan onnistuin nyörittämään puvun aivan vinoon. Silloin mietin kuinkakohan monta harjoituskertaa oikein tarvitsen, että tuloksesta tulee hyvä itse hääpäivänä eikä myöhästytä kirkosta, kun olen vasta puolessa välissä nyöritystä.

Tulevana viikonloppuna suuntaammekin Morsiamen kanssa ensimmäisille häämessuillemme Turkuun! En tiedä mitä tällaisilta messuilta odottaisi, vaikka messuohjelmaan olenkin tutustunut. Mennään siis avoimin mielin kiertelemään ja seuraamaan ohjelmaa. Ehkäpä nappaamme messuilta inspiraatiokuvia ja jaamme ne täällä blogissa. Onko teillä jotain vinkkejä mihin messuilla kannattaisi kiinnittää huomiota?

Yhden asian voi jo vetää tehtävälistalta yli, löysin nimittäin itselleni mekon hääpäiväksi. Morsian on ainakin kuvan perusteella hyväksynyt sen, vielä en ole päässyt mekkoa näyttämään päälläni. Se on kevyt, yksiolkaiminen maksimekko, joka on hennon keväisen ja kesäisen värinen. Mielestäni mekko on aivan ihana niin malliltaan kuin väritykseltäänkin, mutta ei se voisi ikinä jättää Morsiamen upeaa pukua varjoonsa! Mitä mieltä olette kaason puvusta yleisesti - pitääkö niiden olla hyvin huomaamattomia, todella näyttäviä vai jotain siltä väliltä? Entä mikä olisi puvun sopiva pituus?

P.S. Myös polttareiden suunnittelu on menossa ja ainakin juhlien päivämäärä on lähes sovittu osallistujien kesken!

1 kommentti:

  1. Sun mekko on kyllä aivan nappi! Keveä ja heleä kuin kevättuulen puhallus. :) Täytyy sanoa, että olen vähän kade - itse kun saan hikoilla painavan ja hengittämättömän morsiuspuvun uumenissa... Mielestäni on hyvä, että Kaason mekossa on pitkä helma, niin me kaksi olemme samassa mitassa. Nykyään näkyy toki vieraillakin jo enenevässä määrin maksihelmoja, mutta useimmin varmasti häihin lähdetään polvimittaisella helmalla.

    VastaaPoista