sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Pikaraportti Turun häämessuilta

Kuten Kaaso jo kertoikin, tänä viikonloppuna teimme visiitin Suomen vanhimmille häämessuille. Palaamme varmasti Turun häämessujen antimiin vielä paremmalla ajalla, mutta tässä jo muutama tuliainen:
 
Messuilla äänestettiin kauneimpia hääpukuja, morsiuskimppuja, hääkuvia sekä sormuksia. Meidän molempien mielestä tässä oli kaunein morsiuskimppu, ja samantyylisen haluaisin myös itselleni: perinteisen pyöreän ja keväisen. Mahdollisesti väriä voisi tuoda vähän vaihtamalla joukkoon muutaman vaaleanpunaisen ruusun. Ikävä kyllä messuilla ei ollut edustettuna kuin yksi kukkakauppa, joten emme päässeet keskusteluihin hääkukista. Toisaalta, tulen joka tapauksessa hankkimaan kukat pääkaupunkiseudulta, joten ehkä on parasta jutella suoraan mahdollisten ehdokkaiden kanssa.  


Myös muutama ajatus Sulhasen pukeutumisesta terävöittyi - harmaata tulee olla ehdottomasti joko takissa tai sen alla. Tässä kuvassa Sulhasella ja sulhaspojalla on tumman puvun alla keskiharmaa liivi sekä solmiohuivi (käytänköhän nyt oikeaa termiä?). Muotinäytöksessä nähtiin miehillä myös upeita harmaita puvuntakkeja, joka olisi se minulle mielekkäämpi vaihtoehto, mutta vaatii vähän työstämistä, jotta myös Sulhanen sen ymmärtää. ;)

  
Erityisen ilahduttavaa oli, että paikalle oli saatu yllättävän iso kattaus Turun seudun koruliikkeitä, joten sormusten sovittelu ja etenkin eri tarjoajien vertailu oli tehty todella helpoksi. En ollut vielä tähän mennessä aloittanut vihkisormuksen etsintää lainkaan, vaikka jonkinlainen mielikuva siitä olikin jo muodostunut. Suurin yllätys itselleni olikin, että en ainoastaan aloittanut sormuksen sovitusta messupäivänä, vaan samantein löysin ja ostin vihkisormukseni! Nyt täydellinen sormukseni on kihlasormukseni kanssa Kulta- ja kelloliike Suomisella pienennettävänä ja kaiverrettavana. Messuvierailu Kaason seurassa oli todella mukava kokemus! Tämä tehokkaasti hankittu saalis teki sen myös kannattavaksi investoinniksi tälle Morsiamelle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti