tiistai 21. tammikuuta 2014

Kutsukorttitehtailua

Kaason ollessa viikonloppuvierailulla pistimme pystyyn kutsukorttilinjaston. Nyt noin 40 kutsukorttia on lähestulkoon valmiita, ja mielestäni niin täydellisiä (laskikohan Kaaso montako kertaa viikonlopun aikana muistin niitä ihastella...)! Minä leimasin kieli keskellä suuta kortteihin keväänvihreän puun, jonka oksilla istuu kaksi lintua. Kaason vastuulla taas oli liimata tarkasti reunoihin pitsinauhaa sekä ohuenohuet hopeiset "Kutsu"-tekstitarrat. Tehtailun lopputulos on juuri niin keveän keväinen ja yksinkertainen kuin oli tarkoituskin. Täytyy sanoa (vielä kerran), että olen todella tyytyväinen. Iso kiitos Kaaso askarteluavusta! :)Pitsinauhojen reunojen siistimisen jälkeen puuttuu enää varsinainen sisältö, eli tekstit. Sisälle liimataan yksinkertainen kutsuteksti, ja kortin väliin taitellaan lisäinfoa sisältävä lappunen, jota juuttinarurusetti pitelee. Tekstit on nyt huippuunsa hiottu, ja pitää vain tulostaa oikean kokoisina kierrätetylle paperille, jota ei tosin ole vielä hankittu. Kertokaahan kuitenkin vielä tälle Morsiamelle; kaipaako kukaan enää navigaattoreiden ja reittioppaiden aikakaudella printattuja karttoja juhlapäivän koordinaateista?


Tähän on ihan pakko vielä muistutuksena laittaa alkuperäinen inspiraatiokuva, jonka Kaaso on ottanut Turun Inspiraatiosta. Siitä se ajatus aikanaan lähti! Värimaailma on vaihtunut aika lailla, mutta hihaan tarttui tästä lähtemättömästi lintu ja puu -aihe.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kutsut! Yksinkertaiset ja kauniit. Itseäni on aina valtavasti ihastuttanut "lovebirds"-teema, joka tavallaan myös näkyy kutsuissanne. Kyllä on syytäkin olla tyytyväinen! <3

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Milou! Onpa kiva kuulla, että kortit miellyttävät toistenkin silmää. :) Tykkään linnuista ylipäätään ja häihinhän "kyyhkyläiset" tosiaan sopivat hyvin!

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit kutsut olette askarrelleet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jen! :) Kutsut lähtevät matkaan ensi viikolla, toivottavasti myös vastaanottajat tykkäävät!

   Poista