lauantai 30. marraskuuta 2013

Kattausleikkiä


Harmaan lauantain piritykseksi halusin päästä fiilistelemään hääpäivää, joten katoin pöytään ensimmäisen version hääkattauksesta. Tarkoituksena olisi pitää yleisilme vaaleana ja maanläheisenä, ja piristää sitä hillitysti keväisen hennoilla väreillä. Tunnelmassa haluaisin näkyvän kevään, maalaisromanttisuuden sekä hyppysellisen merta. Ainesosina siis jo aiemmin mainitut luonnonkukat lasipurkissa, juuttinaru ja eriväriset Kivi-tuikut. Hääpäivänä kukkaloisto on toivottavasti vähän kauniimpi, kuin nämä pari pakkasen puremaa orvokkiraukkaa. :) Lautasen alle katoin pitsisen kakkupaperin tuomaan hiukan romantiikkaa. Meren läheisyydestä muistuttava pyöreä kivi tulee luultavasti toimimaan paikkakorttina, ajatuksena olisi maalata tai muulla tavoin kirjoittaa vieraiden nimet suoraan kiviin. Vieraslahjakin on saanut oman annoksensa juuttinarua ja päässyt pöytään.



Näyttääkö liian simppeliltä vai onko pelissä ehkä jo liian monta ideaa kerralla? Tuleeko juuttinaru korvista ulos? Onko vieraslahja liian räikeä tässä seurassa?

1 kommentti:

  1. Tajusinpa jälkikäteen, että koska ruoka tarjoillaan buffasta, ei lautasia tulla kattamaan pöytään... Lisäksi sulhasen mielestä kakkupapereista tulee fiilis, että kuvittelemme vieraiden sotkevan! Ehkä kattauksessa vielä on siis jonkin verran työstämistä. ;)

    VastaaPoista